Novi Viavi OTDR 2.0. 1417 1239 dekodedit

Novi Viavi OTDR 2.0.

S novim VIAVI OTDRom 2.0. mjerenja su jednostavnija, brža i točnija. Saznajte kako skratiti vrijeme na terenu i smanjiti ponovljene izlaske na teren klikom na tekst.

“Getting to Next Generation PON” – VIAVI tečaj (BESPLATNO!) 1417 1239 Marija Šalovarda

“Getting to Next Generation PON” – VIAVI tečaj (BESPLATNO!)

Nekad puno upitnika mori čovjeka. 😀
Riješite se upitnika, pretvorite ih u uskličnike 😀

Na besplatnom VIAVI tečaju:

Getting to Next Generation PON          ->             Prijave na linku :  https://bit.ly/2ZgHNDD

Konačno! Stigao nam je dugo očekivani Area Monitor – instrument za praćenje zračenja. 454 397 dekodedit

Konačno! Stigao nam je dugo očekivani Area Monitor – instrument za praćenje zračenja.

Konačno! Stigao nam je dugo očekivani Area Monitor – instrument za praćenje zračenja. U svijetu se koristi na preko 3,5000 lokacija za kontinuirano praćenje (monitoring) zračenja. Cilj monitoringa je pratiti razine zračenja odnosno kreirati histogram koji potom može biti indikator stanje, promjene i slučajeva prekoračenja dopuštenih razina. Klikom na ovaj link možete pogledati i primjere…

DEKOD TELEKOM d.o.o.

za elektroniku, telekomunikacije i inžinjering

Dekod Telekom predstavlja specijaliziranu tvrtku sa stručnim i iskusnim timom za područje mjerenja u telekomunicijama, te je zastupnik vodećih proizvođača mjerne opreme VIAVI Solutions i Narda –STS.

Osnovana je tvrtka
DEKOD TELEKOM d.o.o.

Tvrtka širi svoje poslovanje na proizvodnju softverskih rješenja kao Oracle partner i postaje jedna od vodećih ICT tvrki u Hrvatskoj, a proizvod Paganini jedinstveni sustav za prodaju ulaznica iz kojeg se rađa novi brend/projekt Ulaznice.hr.

Od listopada 2014. godine DEKOD TELEKOM d.o.o. dijeli svoje poslovanje na dvije tvrtke: DEKOD TELEKOM d.o.o., mjerni instrumenti i sustavi za efikasno održavanje, upravljanje i nadzor telekomunikacijskih mreža i DEKOD d.o.o., proizvodnja softverskih rješenja, ticketing…

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER