AVX-10K Flight Line Test Set 1417 1240 dekodedit

AVX-10K Flight Line Test Set

AVX-10K je all-in-one mjerno rješenje za ispitivanje linija leta koje današnjem  tehničaru  nudi jednostavan alat za mnoge potrebe održavanja. https://www.youtube.com/watch?v=2VnJYnTy_1o Od brzog automatskog testiranja u zraku do dubinskog alata za rješavanje problema, testiranje se može prikladno obaviti oko zrakoplova ili u kokpitu sa zaslona osjetljivog na dodir ili pomoću vašeg mobilnog uređaja. Jednostavno postavljanje, brzo…

Novi Viavi OTDR 2.0. 1417 1239 dekodedit

Novi Viavi OTDR 2.0.

S novim VIAVI OTDRom 2.0. mjerenja su jednostavnija, brža i točnija. Saznajte kako skratiti vrijeme na terenu i smanjiti ponovljene izlaske na teren klikom na tekst.

“Getting to Next Generation PON” – VIAVI tečaj (BESPLATNO!) 1417 1239 Marija Šalovarda

“Getting to Next Generation PON” – VIAVI tečaj (BESPLATNO!)

Nekad puno upitnika mori čovjeka. 😀
Riješite se upitnika, pretvorite ih u uskličnike 😀

Na besplatnom VIAVI tečaju:

Getting to Next Generation PON          ->             Prijave na linku :  https://bit.ly/2ZgHNDD

DEKOD TELEKOM d.o.o.

za elektroniku, telekomunikacije i inžinjering

Dekod Telekom predstavlja specijaliziranu tvrtku sa stručnim i iskusnim timom za područje mjerenja u telekomunicijama, te je zastupnik vodećih proizvođača mjerne opreme VIAVI Solutions i Narda –STS.

Osnovana je tvrtka
DEKOD TELEKOM d.o.o.

Tvrtka širi svoje poslovanje na proizvodnju softverskih rješenja kao Oracle partner i postaje jedna od vodećih ICT tvrki u Hrvatskoj, a proizvod Paganini jedinstveni sustav za prodaju ulaznica iz kojeg se rađa novi brend/projekt Ulaznice.hr.

Od listopada 2014. godine DEKOD TELEKOM d.o.o. dijeli svoje poslovanje na dvije tvrtke: DEKOD TELEKOM d.o.o., mjerni instrumenti i sustavi za efikasno održavanje, upravljanje i nadzor telekomunikacijskih mreža i DEKOD d.o.o., proizvodnja softverskih rješenja, ticketing…

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER