O nama

Početak iz garaže

Početak poslovanja vezan je uz proizvodnju modema kratkog dometa što ubrzo prerasta u prodaju mjernih rješenja za područje telekomunikacija i zastupništvo vodećih proizvođača mjerne opreme.

DEKOD TELEKOM d.o.o. danas predstavlja specijaliziranu tvrtku sa stručnim i iskusnim timom za područje mjerenja u telekomunikacijama, te je zastupnik vodećih proizvođača mjerne opreme VIAVI Solutions (nekadašnji JDSU, Acterna, Wavetek / TTC, Wandel & Goltermann) i Narda –STS.

Osim prodaje mjerne opreme, pružamo tehničku podršku, školovanja i konzultacije.

Osnovana je tvrtka
DEKOD TELEKOM d.o.o.

Tvrtka širi svoje poslovanje na proizvodnju softverskih rješenja kao Oracle partner i postaje jedna od vodećih ICT tvrki u Hrvatskoj, a proizvod Paganini jedinstveni sustav za prodaju ulaznica iz kojeg se rađa novi brend/projekt Ulaznice.hr.

Od listopada 2014. godine DEKOD TELEKOM d.o.o. dijeli svoje poslovanje na dvije tvrtke: DEKOD TELEKOM d.o.o., mjerni instrumenti i sustavi za efikasno održavanje, upravljanje i nadzor telekomunikacijskih mreža i DEKOD d.o.o., proizvodnja softverskih rješenja, ticketing…

Dekod Telekom tim

Svoje djelovanje vođeno vizijom osnivača Franje Šalovarda, tvrtka temelji na filozofiji znanja koja uključuje permanentno obrazovanje, uporan rad, profesionalizam, razumijevanje i korektnosti prema korisniku/partneru, te potpuno poštivanje struke i zakona.

Franjo Šalovarda, dipl.ing.el.

Član društva

Marija Šalovarda Lozo, dipl.ing.el.

Član uprave

Branimir Lozo, dipl.ing.el.

Član uprave

Ivana Šalovarda, mag.ing.ict.

Član uprave

Društveno aktivni

jeste li znali da su Dekodovci društveno aktivni?
Djelujemo kroz udrugu SURLA na području Samobora i okolice.
Cilj Udruge je da iskustvom, znanjem i energijom doda vrijednosti u odgojno obrazovni sustav uključivanjem lokalne zajednice u poboljšanje svih elemenata sustava kroz korištenje modernih metoda i iskustava na svjetskom nivou kako bi djeci i roditeljima omogućili ljepše, sigurnije, efikasnije djetinjstvo i pripremu za uspješan i zdrav i napredan život.
više pogledajte na Facebook i web stranici udruge 😉

Udruga SURLA

#34SAD!
#POKRENIMO_SE!