+ 385 (0)1 555 88 71

O nama

Što Dekod predstavlja

Početak poslovanja vezan je uz proizvodnju modema kratkog dometa što ubrzo prerasta u prodaju mjernih rješenja za područje telekomunikacija i zastupništvo vodećih proizvođača mjerne opreme.

DEKOD TELEKOM d.o.o. danas predstavlja specijaliziranu tvrtku sa stručnim i iskusnim timom za područje mjerenja u telekomunikacijama, te je zastupnik vodećih proizvođača mjerne opreme VIAVI Solutions (nekadašnji JDSU, Acterna, Wavetek / TTC, Wandel & Goltermann) i Narda –STS.

Osim prodaje mjerne opreme, pružamo tehničku podršku, školovanja i konzultacije.

Osnovana je tvrtka
DEKOD TELEKOM d.o.o.

Tvrtka širi svoje poslovanje na proizvodnju softverskih rješenja kao Oracle partner i postaje jedna od vodećih ICT tvrki u Hrvatskoj, a proizvod Paganini jedinstveni sustav za prodaju ulaznica iz kojeg se rađa novi brend/projekt Ulaznice.hr.

Od listopada 2014. godine DEKOD TELEKOM d.o.o. dijeli svoje poslovanje na dvije tvrtke: DEKOD TELEKOM d.o.o., mjerni instrumenti i sustavi za efikasno održavanje, upravljanje i nadzor telekomunikacijskih mreža i DEKOD d.o.o., proizvodnja softverskih rješenja, ticketing…

Članovi Dekod Telekoma

Svoje djelovanje vođeno vizijom osnivača Franje Šalovarda, tvrtka temelji na filozofiji znanja koja uključuje permanentno obrazovanje, uporan rad, profesionalizam, razumijevanje i korektnosti prema korisniku/partneru, te potpuno poštivanje struke i zakona.

Franjo Šalovarda, dipl.ing.el.

Član društva

Marija Šalovarda, dipl.ing.el.

Član uprave

Branimir Lozo, dipl.ing.el.

Član uprave

Ivana Šalovarda, dipl.ing.el.

Član uprave